Antena 3 CNN Timp liber Cel mai vechi whisky scoțian din România, scos la licitație de către Artmark, la Palatul Cesianu-Racoviță

Cel mai vechi whisky scoțian din România, scos la licitație de către Artmark, la Palatul Cesianu-Racoviță

O raritate absolută de whisky scoțian, produs în 1937, va fi scos la vânzare de către Artmark, la Palatul Cesianu-Racoviță, în cadrul unei licitații intitulate Pivnița Colecționarului.

o_1f3sesp2o1hj11q21t42mchdbhb.jpg
de Ruxandra Rădulescu    |    22 Apr 2021   •   14:17

Sortimentul de whiskey scoțian, single malt Macallan din 1937, va face deliciul colecționarilor și pasionaților, în cadrul unei licitații organizate la data de Artmark la Palatul Cesianu-Racoviță, la data de 28 aprilie.

Această băutură scoțiană este unică în lume, și reprezintă apogeul rafinamentului pentru orice pasionat. Whiskey-ul a fost păstrat într-o carafă din cristal Baccarat de la 1880, care constituie în sine un obiect de artă.

Licoarea poartă toată însemenele unui produs de o raritate excepțională, vine cu certificat de autenticitate al distribuitorului scoțian, iar prețul de pornire este de 2.500 de euro.

Licitația cu expoziție va putea fi vizitată și de publicul larg

Licitația "Pivnița Colecționarului" propune publicului și alte sortimente de whisky din gama Macallan, cum ar fi o licoare ce datează din 1940, îmbuteliată în decantor din cristal Boemia pictat cu aur coloidal.

Evenimentul se va desfășura sub formă de expoziție, iar publicul își va putea delecta privirea dacă nu pailele gustative, și cu alte băuturi rafinate de colecție printre care vin și șampanie.

×
Subiecte în articol: licitatie expozitie Artmark whisky
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close