Antena 3 CNN Sport Fiul lui Liviu Dragnea oprește robinetul cu bani pentru clubul de fotbal

Fiul lui Liviu Dragnea oprește robinetul cu bani pentru clubul de fotbal

FC Turris-Oltul Turnu Măgurele se va retrage din Liga 2, după ce patronul Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD Liviu Dragnea, a luat decizia de a nu mai finanța clubul. Potrivit Gsp.ro, Valentin Dragnea este nemulțumit de rezultatele slabe din acest sezon ale echipei.

o_1erug2722neb1arc1jp31o1lm0pb.jpg
de Gabriel Dano    |    13 Ian 2021   •   21:45

Concret, FC Turris ocupă abia locul 13, cu 19 puncte adunate în 15 meciuri. Decizia radicală a patronului va avea ca și consecință retragerea echipei din campionat.

Sezonul precedent, teleormănenii s-au aflat la câteva momente distanță de promovarea în LIga I, dar acum nu au mai avut suficient noroc.

Managerul general Silviu Bogdan, care între timp a părăsit clubul, a confirmat retragerea FC Turris din Liga 2 pentru ProSport.

"Am plecat de la Turris. De comun acord am încheiat colaborarea. Am fost anunțat că sponsorul echipei si-a retras finanțarea. Săptămână viitoare cei care sunt acum la club vor trimite o hârtie oficială la FRF pentru retragerea din campionat. Îmi pare foarte rău de această situație", a declarat Silviu Bogdan.

Rezultatele obținute de Turris în Liga 2 vor fi anulate potrivit Pro Sport.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close