Antena 3 CNN Sport Un fotbalist e în stare gravă, după ce a căzut de la balcon în timp ce era în vacanță, în Dubai

Un fotbalist e în stare gravă, după ce a căzut de la balcon în timp ce era în vacanță, în Dubai

Fahad Al-Muwallad
Fahad Al-Muwallad joacă pentru echipa saudită Al-Shabab. FOTO: Profimedia Images
de Bianca Chirilă    |    15 Sep 2024   •   23:42

Un fotbalist saudit a ajuns la terapie intensivă, duminică, după ce a căzut de la balcon, în timp ce se afla în vacanță în Dubai, relatează Sky News.

E vorba de Fahad Al-Muwallad, care joacă pentru echipa saudită Al-Shabab și și-a reprezentat țara la Cupa Mondială 2018. Conform polițiștilor, sportivul se afla într-o scurtă vacanță în momentul când a avut loc accidentul.

Poliția din Dubai a declarat într-un comunicat transmis sâmbătă seară că accidentul a avut loc în timp ce fotbalistul de 30 de ani stătea pe balcon. Ei spun că investigația pentru a afla cum s-a produs accidentul continuă.

„Al-Muwallad este la terapie intensivă într-un spital din Dubai și se fac eforturi din partea echipelor medicale pentru a i se acorda îngrijirile necesare”, a mai transmis poliția din Dubai.

Accidentul ar fi avut loc joi. Sportivul a fost dus rapid la Spitalul Rashid și a suferit fracturi multiple, conform The Mirror.

Clubul său a transmis un comunicat, potrivit căruia sportivul „a suferit un incident de sănătate”.

Al-Muwallad și-a petrecut mare parte din carieră în țara sa de origină, jucând inițial la Al-Ittihad. Acolo a înscris 76 de goluri în puțin sub 250 de meciuri. A fost împrumutat pentru o scurtă perioadă de timp la clubul spaniol Levante, însă acolo a avut doar două apariții, deși a fost primul fotbalist saudit care a jucat în prima ligă spaniolă. La echipa națională, Al-Muwallad a jucat de 74 de ori și a înscris 17 goluri, conform transfermarkt.com.

×
Subiecte în articol: fotbalist balcon vacanţă Dubai
Citește mai multe din Sport
» Vezi toate știrile din Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close