Antena 3 CNN Sport „Lacrimi de bucurie”. Tricolorii s-au reîntâlnit cu familiile lor, în cantonamentul din Germania de la EURO 2024

„Lacrimi de bucurie”. Tricolorii s-au reîntâlnit cu familiile lor, în cantonamentul din Germania de la EURO 2024

nationala de fotbal a romaniei
Sursa foto: Federația Română de Fotbal
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Iun 2024   •   15:06

Jucătorii naționalei de fotbal a României au fost vizitați, duminică, în cantonamentul din Germania, de familiile lor.

„Duminică, în cantonamentul de la Würzburg, Germania, a avut loc un moment deosebit de emoționant pentru echipa națională de fotbal a României, înainte de meciul decisiv cu Slovacia.

După aproape o lună de cantonament intens, jucătorii au avut ocazia să își reîntâlnească familiile și să petreacă câteva ore prețioase alături de cei dragi.

Familiile jucătorilor au sosit în cantonament pentru patru ore, timp în care soțiile, prietenele, copiii și părinții acestora au avut prilejul să discute cu ei, să-i îmbrățișeze și să-i încurajeze”, a fost scris pe site-ul Federației Române de Fotbal. 

Citește și: Programul meciurilor la EURO 2024. Când și la ce oră joacă echipa României

Potrivit sursei citate, selecționerul Edward Iordănescu a fost cel care le-a făcut jucătorilor această surpriză.

„Această întâlnire a fost planificată încă dinainte ca echipa națională să ajungă în Germania. Momentele petrecute de tricolori alături de cei dragi au fost neprețuite, emoțiile fiind vizibile pe chipurile tuturor celor prezenți.

Lacrimi de bucurie, îmbrățișări strânse și zâmbete largi au caracterizat această după-amiază deosebită.

Reîntâlnirea cu familiile a fost o gură de aer proaspăt pentru jucători, o pauză binevenită în timpul acestui cantonament lung.

Tricolorii au reușit să își reîncarce bateriile și să se pregătească pentru provocările ce urmează, având în suflet bucuria și suportul celor dragi”, mai precizează sursa citată. 

Belgia a câștigat meciul cu România de la Koln, scorul fiind 2-0. Acum, tricolorii se pregătesc pentru meciul cu Slovacia, care va avea loc pe 26 iunie.

×
Subiecte în articol: EURO 2024 nationala Romaniei Germania
Citește mai multe din Sport
» Vezi toate știrile din Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close