Antena 3 CNN Sport Tenis Veteranul Ljubicic a câştigat la Indian Wells primul titlu Masters al carierei

Veteranul Ljubicic a câştigat la Indian Wells primul titlu Masters al carierei

Veteranul Ljubicic a câştigat la Indian Wells primul titlu Masters al carierei
22 Mar 2010   •   11:41


Tenismanul croat Ivan Ljubicic l-a învins pe Andy Roddick cu 7-6 (3), 7-6 (5) în finala BNP Paribas Open, obţinând primul titlul de elită al carierei, din seria 1000 Masters. Cap de serie numărul 20, Ljubicic a servit 20 de aşi şi a avut 42 de mingi câştigătoare, învingându-l pe american în două ore şi şapte minute la Indian Wells.

Ljubicic, care a împlinit 31 de ani vineri, a devenit cel mai bătrân prim-câştigător al unui turneu Masters, trecând în drumul spre a patra finală Masters de numărul doi mondial, Novak Djokovic, şi campionul en-titre, Rafael Nadal. "Este un sentiment fantastic să câştigi în sfârşit un turneu de acest nivel. E ceva special pentru cariera unui tenisman", a declarat Ljubicic.

Roddick îl învinsese pe croat de şapte ori în precedentele zece întâlniri, inclusiv în ultimul meci la Indian Wells, din 2007. Duminică şi-a recunoscut însă înfrângerea: "A servit excelent. În ultimele două zile a arătat cum trebuie să serveşti perfect. Am simţit că servea aşi sau mingi câştigătoare la fiecare lovitură. Am avut şi eu oportunităţi, dar Ivan a servit incredibil".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: indian wells
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close