Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cîrstea, în turul III la Wimbledon. O răzbună pe Olaru, învinsă de Azarenka cu 6-0, 6-0? (VIDEO)

Sorana Cîrstea, în turul III la Wimbledon. O răzbună pe Olaru, învinsă de Azarenka cu 6-0, 6-0? (VIDEO)

Sorana Cîrstea, în turul III la Wimbledon. O răzbună pe Olaru, învinsă de Azarenka cu 6-0, 6-0? (VIDEO)
24 Iun 2009   •   18:48

Mai avem doar o reprezentantă în competiţia feminină de la Wimbledon, Sorana Cîrstea fiind singura dintre cele două reprezentante ale noastre care a obţinut calificare în turul trei după meciurile de miercuri. Cîrstea va juca în turul următor cu belarusa Victoria Azarenka, chiar jucătoarea care a învins-o pe Raluca Olaru tot marţi fără să îi cedeze nici un game, scor 6-0, 6-0.
Sorana Cîrstea pare în formă şi la turneul de la All England Club şi a trecut şi de turul secund, învingând-o cu 6-4, 6-4 pe indianca Sania Mirza, numărul 85 în clasamentul WTA, într-un meci care a durat 82 de minute. Românca, a 28-a favorită la Wimbledon după ce a ajuns până în sferturile de finală ale turneului de la Ronald Garros din acest an, va juca în turul următor cu o adversară de clasă, Victoria Azarenka, a opta favorită a turneului şi a şaptea în WTA Race, informează eurosport.
Surprizele sunt, însă, posibile în Anglia, ca dovadă că Maria Sharapova a părăsit miercuri turneul încă din turul II, fiind învinsă în trei seturi, 2-6, 6-3, 4-6 de Gisela Dulko.
"Dublele" cunoscute în acest moment pentru turul III sunt Dominika Cibulkova-Elena Vesnina, Victoria Azarenka-Sorana Cîrstea, Gisela Dulko-Nadia Petrova şi Daniela Hantuchova-Ai Sugiyama.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close