Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cârstea, în ?sferturi? la Los Angeles. Monica Niculescu, la un pas de finala la dublu

Sorana Cârstea, în ?sferturi? la Los Angeles. Monica Niculescu, la un pas de finala la dublu

Sorana Cârstea, în ?sferturi? la Los Angeles. Monica Niculescu, la un pas de finala la dublu
07 Aug 2009   •   16:56

Jucătoarea română de tenis Sorana Cârstea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului feminin de la Los Angeles, după ce a eliminat-o pe germanca Sabine Lisicki, favorita numărul 17. Lisicki a abandonat în setul al doilea, din cauza unei accidentări la umărul drept, la scorul de 6-3 şi 1-0 pentru româncă.

Sorana Cârstea o va întâlni în faza următoare a competiţiei pe Agnieszka Radwanska din Polonia, a opta favorită, care a eliminat-o, cu 6-3, 6-2, pe rusoaica Anna Chakvetadze. Sorana are astfel şansa de a se apropia decisiv de primele 20 de jucătoare ale lumii, însă jucătoarea noastră are nevoie şi de un rezultat de moral cu Radwanska, poloneza pierzând un singur game în ultimele două meciuri directe.

În turneul de dublu de la Los Angeles, Monica Niculescu şi Vania King s-au calificat în semifinale, după abandonul italiencelor Tathiana Garbin şi Francesca Schiavone, aceasta din urmă acuzând probleme musculare. În semifinalele competiţiei, jucătoarea română şi cea americană vor întâlni cuplul Chia-Jung Chiang/Zi Yan (Taiwan/China).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sorana Cîrstea Monica Niculescu
Citește mai multe din Tenis
» Vezi toate știrile din Tenis
Cele mai noi știri
Parteneri
x close