Antena 3 CNN Sport Tenis Cristian Tudor Popescu, comentariu năucitor în timpul finalei de la Roland Garros

Cristian Tudor Popescu, comentariu năucitor în timpul finalei de la Roland Garros

o_1bi96prk71vngf7lilb14i01kmr8.jpg
10 Iun 2017   •   17:35

Jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a avut o reacție șocantă în timpul meciului dintre Simona Halep și Jelena Ostapenko. "I-aş pupa adidaşii, picioruțele Simonei", a spus CTP în comentariul făcut partidei.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul patru mondial, a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko (47 WTA) cu 4-6, 6-4, 6-3, sâmbătă, în finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului.

Ce a spus în semifinale

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat joi ultimele 10 minute din partida Simonei Halep cu Karolina Pliskova, la o televiziune de știri, unde a povestit cum a trăit meciul româncei.

„Simona a stat sub foc şi a rezistat, asta e ecuaţia matematică - dacă reuşeşte să reziste la obuzele lui Pliskova. A arătat din nou ce inimă mare. Simona nu a avut probleme cu glezna, s-a simţit bine până acum în turneu, s-a putut duce la orice fel de mingi, la limită, şi-a forţat picioarele fără frică, ceea ce e important. Apoi psihicul pe care şi l-a construit. Este un psihic muncit, stabilitatea pe care a dovedit-o pentru că meciurile nu au fost simple. (...)

×
Subiecte în articol: Jelena Ostapenko
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close