Antena 3 CNN Sport Tenis Simona HALEP - Elina SVITOLINA, LIVE în semifinale la WIMBLEDON. A șaptea semifinală pentru sportiva din România

Simona HALEP - Elina SVITOLINA, LIVE în semifinale la WIMBLEDON. A șaptea semifinală pentru sportiva din România

Simona HALEP - Elina SVITOLINA, LIVE în semifinale la WIMBLEDON. A șaptea semifinală pentru sportiva din România
11 Iul 2019   •   13:50

Simona HALEP - Elina SVITOLINA, LIVE în semifinale la WIMBLEDON. Simona Halep - Elina Svitolina este prima semifinală a zilei de la Wimbledon și se va desfășura, azi, începând cu ora 15:00, pe Terenul Central.

Simona HALEP - Elina SVITOLINA, LIVE în semifinale la WIMBLEDON. Simona se află la a 7-a semifinală de Grand Slam, egalându-le pe Kerber, Azarenka şi Wozniacki. Până acum, cu 6 semifinale, campioana noastră era la egalitate cu Petra Kvitova şi Li Na.

Simona HALEP - Elina SVITOLINA, LIVE în semifinale la WIMBLEDON. Din acest punct de vedere, românca are un atu important, adversara fiind în premieră în "careul de aşi" al unei competiţii de asemenea anvergură. Totuşi, ucrainencei îi place statutul de outsideră, motivându-se foarte bine contra adversarelor de top.

Simona HALEP - Elina SVITOLINA, LIVE în semifinale la WIMBLEDON. "Când vine vorba de experienţă, Halep are un avantaj important în faţa Svitolinei, care va juca prima sa semifinală de Grand Slam. E un teritoriu neexplorat pentru ocupanta locului 8 mondial, care în sfârşit a trecut peste blestemul sferturilor de finală. Ţinându-şi aşteptările jos şi zburând sub radar, Svitolina se simte foarte bine. Situaţia e similară cu ce s-a întâmplat la Singapore, când a câştigat Turneul Campioanelor. Atunci, ea nu învinsese vreo jucătoare din TOP 50 WTA de la Montreal, dar a zburdat pur şi simplu, cucerind cel mai important titlu al carierei", susține wtatennis.com.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close