Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, după eliminarea de la Trophee Clarins: "Nimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară. Voi continua să muncesc"

Simona Halep, după eliminarea de la Trophee Clarins: "Nimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară. Voi continua să muncesc"

Simona Halep a transmis, într-un mesaj postat pe X, că nu a putut continua la Paris din cauza durerilor la genunchi, dar va continua să muncească şi să creadă în drumul său.

simona halep
Simona Halep, după eliminarea de la Trophee Clarins: "Nimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară. Voi continua să muncesc" Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Javier Rojas
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mai 2024   •   19:22

"Ei bine, ieri nu a fost aşa cum am sperat pe teren. Durerea de genunchi care persistă de la Miami a revenit şi, din păcate, nu am putut continua.

Nu este modul în care mi-aş fi dorit să îmi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară.

Mă voi odihni şi apoi voi continua să muncesc şi să cred în continuare în drumul meu. Vă mulţumesc celor care mă susţineţi, văd mesajele voastre şi înseamnă enorm pentru mine", a transmis Simona Halep.

Simona Halep s-a retras în timpul meciului din cadrul turneului de tenis de la Paris.

Simona Halep s-a retras în setul 2 al meciului cu McCartney Kessler (locul 123 mondial). Ea a avut probleme la genunchiul stâng și a solicitat intervenția medicilor. Ulterior, Simona Halep a decis să se retragă.

Simona Halep câștigase primul set, scor 7-5, dar era condusă în al doilea set, 2-3.

Halep a disputat la Paris al doilea meci după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Trophee Clarins eliminare
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close