Antena 3 CNN Sport Tenis Novak Djokovic, victorie pentru a patra oară la Paris

Novak Djokovic, victorie pentru a patra oară la Paris

Novak-Djokovic-IW-Preview.jpg
08 Noi 2015   •   18:46

Tenismanul sârb Novak Djokovic a câștigat pentru a patra oară turneul ATP Masters 1000 de la Paris-Bercy, un record, învingându-l duminică în finală pe britanicul Andy Murray în două seturi, 6-2, 6-4, scrie Agerpres.

Nr. 1 mondial este primul jucător care își înscrie în palmares al patrulea titlu în turneul parizian și primul care câștigă șase turnee Master 1000 în același an, după Indian Wells, Miami, Monte Carlo, Rome și Shanghai.

Dominația sârbului în această finală a fost totală, după cum a fost și în acest sezon. Djokovic a câștigat aproape toate schimburile lungi cu adversarul său. Scoțianul, fără inițiativă, a comis mai multe greșeli neforțate (34, față de 12, adversarul său).

În primul set, Djokovic a reușit două break-uri în al 3-lea și al 7-lea ghem. În al doilea set, a reușit să treacă de un break, reușind să aducă egalitatea, 2-2, însă nu a fost decât un foc de paie, sârbul reușind să preia inițiativa și să se impună cu 6-4.

Nr. 1 mondial a reușit 10 titluri în acest sezon, dintre care trei de Mare Șlem (Openul Australiei, Wimbledon, US Open). El nu a pierdut decât 5 meciuri într-un an, între care finala de la Roland Garros.

Djokovic se va prezenta ca super favorit la Turneului Campionilor de la Londra, începând din 15 noiembrie, pentru a câștiga al 5-lea titlu.

×
Subiecte în articol: paris
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close