Antena 3 CNN Sport Tenis Masters-ul de la Madrid. Favoritele cad în serie, Safina supravieţuieşte

Masters-ul de la Madrid. Favoritele cad în serie, Safina supravieţuieşte

Masters-ul de la Madrid. Favoritele cad în serie, Safina supravieţuieşte
15 Mai 2009   •   02:31


Tenismana numărul unu în lume, Dinara Safina, a trecut cu 6-0, 4-6, 6-3 de Lucie Safarova, din Cehia, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Masters-ului de la Madrid. Până acum 12 din cele 16 favorite ale turneului au fost eliminate, însă Safina s-a asigurat că numele ei nu va fi adăugat pe listă.

Favorita turneului părea să obţină o victorie rapidă după ce a câştigat furtunos primul set, însă meciul era departe de a fi încheiat. Safina a pierdut de două ori serviciul în setul secund, dar a reuşit în cele din urmă să se impună în setul trei.

?Am început foarte bine, foarte agresiv, dar apoi m-am oprit şi i-am permis să revină în joc. Aşa cum am jucat în primul set ar trebui să o fac mereu. Sper să am parte de două seturi în acel stil în viitorul meu meci?, a declarat Safina, care o va întâlni în runda viitoare pe Alona Bondarenko.

Jelena Jankovic, cap de serie numărul patru, s-a calificat de asemenea în sferturi, după 6-2, 6-2 cu rusoaica Elena Vesnina. În runda următoare, Jankovic va juca împotriva elveţiencei Patty Schnyder.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Tenis
» Vezi toate știrile din Tenis
Cele mai noi știri
Parteneri
x close