Antena 3 CNN Sport Tenis Kim Clijsters, cea mai bună jucătoare de tenis a anului în ancheta WTA

Kim Clijsters, cea mai bună jucătoare de tenis a anului în ancheta WTA

Kim Clijsters, cea mai bună jucătoare de tenis a anului în ancheta WTA
02 Dec 2010   •   18:30

Kim Clijsters a fost votată Jucătoarea Anului de către fani şi presă, în cadrul galei Premiilor WTA. Jucătoarea de tenis din Belgia a câştigat acest premiu pentru a doua oară în carieră graţie rezultatelor din acest an, printre care s-au numărat cucerirea US Open pentru a treia oară, precum şi câştigarea altor patru turnee.

"Este foarte plăcut să fiu jucătoarea anului la doar un an de la revenirea pe terenul de tenis, pentru că nu mă aşteptam să reuşesc asta atât de repede, dar mă bucur foarte mult pentru succes. Vreau să le mulţumesc colegelor mele jucătoare şi jurnaliştilor care au votat pentru mine. Abia aştept să revăd pe toată lumea în Australia", a declarat Clijsters.

Petra Kvitova a fost desemnată "Debutanta Anului" după ce a ajuns până în semifinalele Wimbledon, în timp ce premiul pentru revenirea anului i-a fost înmânat Justinei Henin, care s-a calificat în finala Australian Open după ce a revenit asupra retragerii.

Elena Dementieva, care s-a retras din WTA în octombrie, a fost onorată cu premiul Karen Krantzche pentru sportivitate, pentru a doua oară în carieră, iar perechea Gisela Dulko şi Flavia Pennetta a câştigat premiul pentru Echipa Anului.


×
Subiecte în articol: Kim Clijsters WTA
Citește mai multe din Tenis
» Vezi toate știrile din Tenis
Cele mai noi știri
Parteneri
x close