Antena 3 CNN Sport Tenis Hănescu, învins de Wawrinka în finala de la Casablanca, 6-2, 6-3

Hănescu, învins de Wawrinka în finala de la Casablanca, 6-2, 6-3

Hănescu, învins de Wawrinka în finala de la Casablanca, 6-2, 6-3
11 Apr 2010   •   23:10

Victor Hănescu a ratat, duminică, şansa de a-şi trece în cont al doilea titlu al carierei, după cel câştigat la Gstaad în 2008. Românul de 28 de ani l-a întâlnit în finală pe elveţianul Stanislas Wawrinka, principalul favorit al turneului, şi a fost învins fără drept de apel, în două seturi.
"Astăzi Stan (n.r. Stanislas Wawrinka) a fost pur şi simplu prea bun pentru mine. Totuşi, am avut o săptămână de tenis bun şi a fost minunat să joc în faţa publicului de aici, din Casablanca, în această atmosferă frumoasă", a declarat Hănescu la finalul meciului, potrivit Mediafax.


"Este adevărat că am fost puternic din punct de vedere psihic şi tehnic, în această săptămână, dar în finală adversarul meu a fost mai concentrat, mai puternic. El mi-a complicat jocul şi nu m-a lăsat să reacţionez cum doream", a conchis jucătorul român.
Wawrinka, în schimb, a fost entuziasmat de rezultatul obţinut în Maroc.
"Sunt foarte bucuros. Am pierdut cinci finale consecutiv, iar acum, în sfârşit, trofelu este al meu. M-am simţit foarte bine pe toată durata meciului şi nu i-am permis lui Victor să îşi facă jocul", a explicat Wawrinka.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Hanescu maroc
Citește mai multe din Tenis
» Vezi toate știrile din Tenis
Cele mai noi știri
Parteneri
x close