Antena 3 CNN Sport Tenis Federer şi Djokovic trec cu bine de primul tur la Roland Garros. Robredo, eliminat

Federer şi Djokovic trec cu bine de primul tur la Roland Garros. Robredo, eliminat

Federer şi Djokovic trec cu bine de primul tur la Roland Garros. Robredo, eliminat
25 Mai 2010   •   11:39

Favoriţii numărul 1 şi 3 de la Roland Garros, Roger Federer şi Novak Djokovic, s-au calificat luni în turul al II-lea după victorii reputate în faţa unor adversari fără nume. Elveţianul s-a impus uşor în faţa australianului Peter Luczak în trei seturi, în timp ce Djokovic a avut nevoie de patru seturi pentru a-l elimina pe Evgeny Korolev din Kazakhstan.
Campionul en-titre de la Roland Garros, Roger Federer, a avut un meci extrem de uşor în faţa lui Peter Luczak. Căldura puternică nu l-a deranjat pe Federer, care s-a impus cu 6-4, 6-1, 6-2. Următorul adversar al lui Federer este columbianul Alejandro Falla.
Sârbul Novak Djokovic, care a atins în două rânduri faza semifinalelor la Paris, a trebuit să joace cu un set mai mult împotriva lui Evgeny Korolev. Favoritul numărul trei a câştigat cu 6-1, 3-6, 6-1, 6-3, adversarul clasat pe locul 73 în ierarhia ATP punându-i probleme doar în actul al doilea. Victoria îl duce pe Djokovic în turul al II-lea, unde îl va întâlni pe japonezul Jei Nishikori.
Spaniolii Tommy Robredo, al 21-lea favorit al turneului, şi Feliciano Lopez, cap de serie numărul 27, au avut mai puţin noroc şi au părăsit competiţia încă din primul tur, eliminaţi fiind de sârbul Viktor Troicki şi, respectiv, germanul Julian Reister.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Roger Federer Roland Garros
Citește mai multe din Tenis
» Vezi toate știrile din Tenis
Cele mai noi știri
Parteneri
x close