Antena 3 CNN Sport Tenis Cupa Davis. Pavel nu mai joacă împotriva Suediei. Hănescu şi Crivoi deschid vineri balul la simplu

Cupa Davis. Pavel nu mai joacă împotriva Suediei. Hănescu şi Crivoi deschid vineri balul la simplu

Cupa Davis. Pavel nu mai joacă împotriva Suediei. Hănescu şi Crivoi deschid vineri balul la simplu
17 Sep 2009   •   17:31

Revenirea veteranului Andrei Pavel în echipa de Cupa Davis a României în postura de jucător a rămas doar în stadiul de dorinţă. "Cneazul" a spulberat joi orice speranţă de a-l vedea pe teren sâmbătă, în partida de dublu din barajul de rămânere în Grupa Mondială a Cupei Davis cu naţionala Suediei, cedând locul său lui Marius Copil. Vineri se joacă primele două meciuri, la Helsingborg, între Andreas Vinciguerra şi Victor Hănescu, iar apoi între Robin Soderling şi Victor Crivoi.
Ordinea meciurilor de simplu s-a stabilit în după-amiaza zilei de joi, tot atunci căpitanul echipei noastre, Andrei Pavel, anunţând şi că nu va juca în Suedia, aşa cum anunţase în prealabil. Primul meci din acest baraj va fi vineri, de la ora 16:00, în timp ce partida de dublu se va juca sâmbătă de la 15:00 şi duminică se va începe de la ora 14:00, potrivit EvZ.
Andrei Pavel va lua loc pe bancă alături de antrenorii Firicel Tomai şi Gabriel Trifu, astfel că jucătorii care vor juca în această partidă vor fi Hănescu, Crivoi, Copil şi Tecău. Iată programul meciurilor:
Vineri:
Andreas Vinciguerra - Victor Hănescu
Robin Soderling - Victor Crivoi
Sâmbătă:
Simon Aspelin/Robert Lindstedt - Marius Copil/Horia Tecău
Duminică:
Robin Soderling - Victor Hănescu
Andreas Vinciguerra - Victor Crivoi
Membrii staffului României au speranţe mari legate de meciul lui Hănescu cu Vinviguerra, dar situaţia este cu totul alta când vine vorba de şansele lui Crivoi cu Soderling. Antrei Pavel se teme de abilităţile partenerului tradiţional al lui Roger Federer de la ultimele Grand Slam-uri.
?În ultimii ani am jucat în Grupa Mondială şi vrem să facem acest lucru în continuare. Va fi greu să-l învingem pe Soderling, care a căpătat multă încredere după finala de la Roland Garros şi sfertul de finală de la US Open?, a declarat Pavel, potrivit sursei citate.
"Cred cã este o decizie bună pentru că el este căpitan. Poate nu s-a antrenat foarte mult în ultima perioadă şi este o întâlnire foarte importantă pentru România, astfel că sper ca decizia să se dovedească a fi cea corectă", a completat şi Victor Hănescu, pentru Mediafax.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close