Antena 3 CNN Sport Tenis CTP, după finala de la Melbourne: "Halep s-a reconectat la nivelul înalt al tenisului mondial. Are încă sete de victorie!"

CTP, după finala de la Melbourne: "Halep s-a reconectat la nivelul înalt al tenisului mondial. Are încă sete de victorie!"

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune că Simona Halep (20 WTA) are încă sete de victorie, după ce românca a câștigat turneul Melbourne Summer Set 1, după victoria clară din finala împotriva rusoaicei Veronika Kudermetova. 

cristian tudor popescu
CTP, după finala de la Melbourne: "Halep s-a reconectat la nivelul înalt al tenisului mondial. Are încă sete de victorie!" Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    09 Ian 2022   •   19:25

Dar a contat și prezența lui Darren Cahill, care are încredere în ea și vine să o vadă din prietenie, a mai comentat jurnalistul. 

"Finala nu a fost dificilă pentru Simona, pentru că adversara ei, deși posesoare a unui serviciu puternic, din punct de vedere tactic nu a înțeles ce trebuie să joace: "Ia ni panimaiu", țipa la un moment dat.

Important e că din punct de vedere psihic arată foarte bine Simona. E intactă dorința ei, vrea să joace de top 10 și poate. De asemenea, e o decizie corectă că s-a retras din turneul de la Sydney. E mai bine să se odihnească înainte de Australian Open, care începe pe 17 ianuarie. 

La AO e important modul în care se simte ea cu ea însăși. Simona are încă sete de victorie - ăsta e lucrul cel mai important. E un semn foarte bun reluarea colaborării cu Teo Cercel, preparator fizic, pentru că Simona a avut probleme fizice foarte mari în 2021. 

Am văzut-o azi, și în meciul cu Golubic, trăgând la limită, solicitându-și picioarele la maximum. Nu are nicio problemă fizică în acest moment. 

Cred că ajutat-o și prezența lui Darren Cahill în tribună, Darren a venit să o vadă și să o felicite cu pumnul strâns la final, îi arată că are încredere în ea și vine de plăcere să o vadă", a spus Cristian Tudor Popescu, potrivit digi24.ro.

În urma acestui triumf, Simona Halep va urca pe locul 15 în clasamentul mondial.

Pentru câștigarea turneului Melbourne Summer Set 1, Simona Halep va primi 31.000 de dolari și 280 de puncte în clasamentul WTA.
 

×
Subiecte în articol: Cristian Tudor Popescu Simona Halep
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close