Antena 3 CNN Sport Tenis Cristian Tudor Popescu, reacție explozivă după victoria Simonei Halep la Turneul Campioanelor

Cristian Tudor Popescu, reacție explozivă după victoria Simonei Halep la Turneul Campioanelor

o_1bt4nhpuj1dia3gen531qtsgba8.jpg
23 Oct 2017   •   16:43

Jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a făcut o analiză la cald a jocului lui Halep, după victoria acesteie în fața Carolinei Garcia.

"Principalul atuu al Simonei a fost serviciul. În plus, nu a lăsat-o pe Garcia să-și facă jocul agresiv. Intervenția lui Darren a fost ca întotdeauna bună. A atenționat-o să nu-i mai dea puncte ușor de câștigat, de la 4-3 pentru Garcia, Simona s-a dus în 6-4. De câte ori Simona s-a lăsat, a fost pasivă în joc și a așteptat-o pe Garcia să lovească și să făcă punct. De câte ori Simona s-a mobilizat și a trimis mingea aspru, în unghi, mingea iute, atunci a câștigat. S-a mai produs o intervenție dezastroasă a tatălui Carolinei. A comis o greșeală teribilă, nu a lăsat-o să vorbească, a vrut să spună ceva și i-a răspuns că nu contează, că trebuie să se țină de planul pe care l-au făcut. Trebuie să o asculți pe jucătoare ce are de zis de acolo din teren, trebuie să răspunzi la demonul ei, să o lași să-și spună ce o râcâie", a declarat CTP la o televiziune de știri.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial şi principala favorită, a debutat cu o victorie, luni, în Grupa Roşie a Turneului Campioanelor de la Singapore, 6-4, 6-2 cu Caroline Garcia (Franţa).

Halep (26 ani) şi-a luat astfel revanşa după ce a fost învinsă recent de Garcia în finala de la Beijing.

Românca s-au impus în faţa franţuzoaicei (24 ani, 8 WTA şi cap de serie numărul 8) după o oră şi 27 de minute.

×
Subiecte în articol: Simona Halep tenis Turneul Campioanelor
Citește mai multe din Tenis
» Vezi toate știrile din Tenis
Cele mai noi știri
Parteneri
x close