Antena 3 CNN Sport Tenis Australian Open: Ultimii români de la Melbourne, Pavel şi Tecău, au fost eliminaţi din optimi la dublu

Australian Open: Ultimii români de la Melbourne, Pavel şi Tecău, au fost eliminaţi din optimi la dublu

Australian Open: Ultimii români de la Melbourne, Pavel şi Tecău, au fost eliminaţi din optimi la dublu
25 Ian 2009   •   13:31

România a rămas fără reprezentanţi la primul turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open. Andrei Pavel şi Horia Tecău, care au alcătuit perechea română din concursul de dublu masculin, au ratat, sâmbătă, calificarea în sferturile de finală, după ce au pierdut cu scorul de 6-2, 6-2 confruntarea cu cap de serie numărul şase, perechea poloneză Mariusz Fyrstenberg şi Marcin Matkowski.
Tenisman-ii români, care rămăseseră ultimii noşti reprezentanţi la Melbourne după eliminarea de sâmbătă perechilor de fete din concursul de dublu, nu au putut face faţă unor adversari de calibru superior. Polonezii au câştigat uşor amândouă seturile, iar Pavel şi Tecău se opresc în "optimi".
Pentru a ajunge în această fază a compeţiei, cei doi jucători trecuseră în turul precedent de perechea Ivo Karlovici/Jean-Claude Scherrer (Croaţia/Elveţia) cu scorul de 6-2, 7-6 (7-1).
Andrei Pavel a jucat în turneul de dublu deşi suferise o recidivă a unor vechi probleme musculare la spate în partida de simplu cu Andy Murray. Atunci, Pavel a fost nevoit să abandoneze, declarând după meci că se va retrage din activitate. Cu toate acestea, el a dus la capăt cu bine trei meciuri la dublu, alături de mult mai tânărul său coleg, Horia Tecău (24 de ani).
Celelalte meciuri disputate sâmbătă, la dublu masculin au fost:
Bruno Soares/Kevin Ullyett - Mardy Fish/John Isner: 2-6, 6-7 (7-9)
Rajeev Ram/Bobby Reynolds - Bob Bryan/Mike Bryan: 3-6, 7-6 (7-5), 3-6
Feliciano Lopez/Fernando Verdasco - Lucas Arnold Ker/Juan Monaco: 6-2, 7-5
Foto: www.daylife.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Australian Open Andrei Pavel
Citește mai multe din Tenis
» Vezi toate știrile din Tenis
Cele mai noi știri
Parteneri
x close