Antena 3 CNN Sport Tenis Australian Open. Federer îl urmează pe Murray în finală după o victorie facilă cu Tsonga

Australian Open. Federer îl urmează pe Murray în finală după o victorie facilă cu Tsonga

Australian Open. Federer îl urmează pe Murray în finală după o victorie facilă cu Tsonga
29 Ian 2010   •   12:49

Aşa cum era de aşteptat, Roger Federer şi-a apărat cu succes blazonul în faţa mai slab-cotatului tenisman francez Jo-Wilfried Tsonga. Numărul 1 mondial s-a impus în semifinala turneului de la Melbourne în faţa lui Tsonga cu scorul de 6-2, 6-3, 6-2.
Federer nu avea de gând să fie eliminat din semifinala Australian Open de al 10-lea favorit al competiţiei şi s-a comportat ca atare. Francezul nu a avut nici o şansă şi a pierdut în mod evident toate cele trei seturi, reuşind să-l pună în dificultate pe Federer în mod sporadic.
În finală, elveţianul va da piept cu al cincilea favorit al competiţiei, Andy Murray, care a trecut joi în trei seturi de croatul Marin Cilic. Misiunea lui Federer va fi îngreunată de motivaţia pe care i-o va da scoţianului gândul că ar putea deveni primul britanic câştigător de Grand Slam în ultimii 74 de ani.
Surorile Williams, campioane la dublu
În urma altei partide disputate vineri, surorile Williams au câştigat competiţia de dublu feminin de la Australian Open. Venus şi Serena s-au impus cu scoruld de 6-4, 6-3 în faţa cuplului Cara Black (Zimbabwe)/Liezel Huber (SUA). Până în acest moment, cele două surori au câştigat toate cele 11 finale de Grand Slam de dublu pe care le-au disputat împreună.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Australian Open Roger Federer Andy Murray
Citește mai multe din Tenis
» Vezi toate știrile din Tenis
Cele mai noi știri
Parteneri
x close