Antena 3 CNN Sport Tenis Andy Murray îl va întâlni pe Federer la Masters-ul de la Shanghai

Andy Murray îl va întâlni pe Federer la Masters-ul de la Shanghai

Andy Murray îl va întâlni pe Federer la Masters-ul de la Shanghai
05 Noi 2008   •   16:40

Lui Andy Murray sorţii i-au hărăzit adversari redutabili la turneul sfârşitului de sezon din Shanghai. Numărul 4 mondial va juca în grupă cu Roger Federer, Andy Roddick şi Gilles Simon. ?Să fii printre cei mai buni opt jucători din lume este un sentiment minunat?, a spus totuşi scoţianul.
În cealaltă grupă se vor întâlni Novak Djokovic, Jo-Wilfried Tsonga, Juan Martin Del Potro şi Nicolai Davîdenko.
În absenţa numărului 1 ATP, Rafael Nadal, care este accidentat, Federer este jucătorul cel mai bine clasat care va juca la turneul din China.
Murray a pierdut anul acesta finala US Open în faţa lui Federer, dar l-a învins pe elveţian în semifinalele turneului recent încheiat de la Madrid.
Andy Murray şi-a câştigat locul la Beijing după cel mai reuşit an al său în turneele ATP, finala US Open şi titlurile de la Madrid şi Cincinnati îmbogăţindu-i CV-ul. Stilul său de joc, spectaculos şi agresiv, i-au adus mulţi admiratori, Bjorn Bjorg declarând recent: ?Este unul dintre cei mai buni şi compleţi jucători din lume. Ştie că este capabil să învingă pe oricine, iar jocul lui se îmbunătăţeşte din ce în ce mai mult.? Fostul mare tenisman este de părere că Murray este gata să căştige anul viitor un turneu de Grand Slam, performanţă care nu a mai fost atinsă de către un jucător britanic din 1936, ultimul fiind Fred Perry.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Andy Murray Roger Federer
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close