Antena 3 CNN Sport Surse: Ultimatum pentru Gică Hagi. Devine sau nu antrenorul echipei naționale?

Surse: Ultimatum pentru Gică Hagi. Devine sau nu antrenorul echipei naționale?

gheorghe hagi da indicatii la marginea terenului
Gheorghe Hagi ar putea fi viitorul selecționer al naționalei, după ce Edi Iordănescu nu și-a mai prelungit contractul. Foto: INQUAM Photos/Eduard Vînătoru
de Ioana Coman    |    26 Iul 2024   •   20:43

Ultimatum pentru Gheorghe Hagi. Până la sfârșitul săptămânii viitoare, cel mai bun fotbalist din istoria României trebuie să transmită Federației dacă acceptă sau nu propunerea de a deveni antrenorul naționalei. În cazul unui refuz, următorul pe lista favoriților pentru postul de selecționer al tricolorilor este Adrian Mutu.  

Bogdan Borza, jurnalist Antena 3 CNN: Conform informațiilor noastre, următorul pe lista Federației Române de Fotbal este chiar Adrian Mutu, iar în cazul în care Gică Hagi va refuza oferta federației, atunci vor începe negocierile cu Adrian Mutu. 

Însă trebuie să așteptăm un răspuns final din partea lui Hagi. Asta pentru că ieri, Răzvan Burleanu s-a deplasat la Constanța pentru a vorbi cu acesta, pentru a-i propune pentru prima dată față în față să fie noul selecționer al României. 

Gheorghe Hagi, deși inițial se zvonea că nu ar vrea să accepte acest post, i-ar fi spus lui Burleanu să îl lase până săptămâna viitoare să se decidă dacă va fi sau nu următorul selecționer. Răzvan Burleanu i-a spus că până săptămâna viitoare vrea un răspuns neapărat din partea regelului fotbalului românesc.

Dacă Hagi va accepta această ofertă de a antrena național a României, trebuie să renunțe la acțiunile clubului Farul, pentru că altfel ar fi un conflict de interese.

Așadar, așteptăm să vedem ce va decide Gheorghe Hagi să facă, dacă acceptă sau nu propunerea lui Răzvan Burleanu. Trebuie să se decidă foarte repede, pentru că în mai puțin de 3 săptămâni naționala va trebui să își selecționeze jucătorii. 

Viitorul antrenor va trebui să își selecționeze jucătorii pentru prima partidă din Liga Națiunilor împotriva lui Kosovo, la începutul lunii septembrie.

×
Citește mai multe din Sport
» Vezi toate știrile din Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close