Antena 3 CNN Sport Mii de români au ieșit în stradă, în București, să se bucure de victoria României în meciul cu Ucraina de la EURO 2024

Mii de români au ieșit în stradă, în București, să se bucure de victoria României în meciul cu Ucraina de la EURO 2024

suporteri euro 2024
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iun 2024   •   19:36

Mii de suporteri români au ieşit în stradă, imediat după finalul meciului România-Ucraina, de la Campionatul European de Fotbal din Germania. Mulţi sărbătoresc încă în Centrul Vechi din Bucureşti, în Piaţa Victoriei şi la Universitate.

Luni, România a învins Ucraina cu 3-0 în prima partidă de la competiția din Germania.

Meciul s-a desfășurat pe stadionul din Munchen.

Golul care i-a adus pe tricolori în avantaj a fost marcat de Stanciu, cu un șut din marginea careului, în minutul 29. Repriza secundă a debutat fulminant pentru tricolori, aceștia marcând de două ori în doar câteva minute prin Răzvan Marin (53), cu un șut de la distanță, și Denis Drăguș (57), din apropiere, din pasa lui Man.

Mii de suporterii români sărbătoresc în stradă victoria la EURO 2024

Peste jumătate dintre fanii prezenți pe stadionul Allianz Arena au purtat tricouri galbene pentru a susține echipa națională a României. Printre aceștia s-au numărat și mai mulți membri ai guvernului.

Mai multe personalităţi au trăit pe viu victoria naţionalei la Europeanul din Germania. Premierul a fost în tribune la Munchen şi a stat alături de preşedintele FRF. Şi preşedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj special după victoria României cu Ucraina.

Fanii români au dominat fondul sonor şi în centrul oraşului Munchen.

Mii de suporteri au cântat şi au scandat pentru tricolori.

Entuziasmul zecilor de mii de români prezenți pe stadionul din Munchen a fost egalat de cel al suporterilor care au urmărit meciul de la terase, în România.

 

×
Citește mai multe din Sport
» Vezi toate știrile din Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close