Antena 3 CNN Sport Startul Jocurilor Paralimpice 2016. Prinţul Harry a făcut o donaţie pentru Jocurile Paralimpice

Startul Jocurilor Paralimpice 2016. Prinţul Harry a făcut o donaţie pentru Jocurile Paralimpice

dasgbdfklh.jpg
sursa: Facebook
07 Sep 2016   •   09:38

Startul Jocurilor Paralimpice 2016. Prinţul Harry a făcut o donaţie în cadrul unei campanii umanitare care îşi propune să vină în sprijinul copiilor brazilieni care doresc să asiste la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro (7-18 septembrie), scrie BBC, citat de Agerpres.

Startul Jocurilor Paralimpice 2016. Iniţiativa FillTheSeats şi organizatorii Jocurilor Paralimpice au ca obiectiv achiziţionarea şi distribuirea a 10.000 de bilete pentru copiii nevoiaşi din Rio de Janeiro, care să le permită micuţilor să se afle în tribunele stadioanelor care vor găzdui întrecerile sportive.

Înainte de donaţia prinţului Harry, organizatorii anunţaseră că au strâns 53.773 de dolari, ţinta fiind 300.000 dolari.

Startul Jocurilor Paralimpice 2016. În luna august, se anunţase că pentru Jocurile Paralimpice se vânduseră doar 12% din totalul biletelor, însă luni s-a comunicat faptul că au fost vândute 1,5 milioane bilete din totalul de 2,5 milioane.

Startul Jocurilor Paralimpice 2016. Prinţul Harry este fondatorul Jocurilor Invictus, un concurs în genul Jocurilor Paralimpice, dedicat veteranilor de război care au rămas cu infirmităţi.

×
Citește mai multe din Sport
» Vezi toate știrile din Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close