Antena 3 CNN Sport A murit Sorin Pop. Fostul mare campion național la volei și antrenor s-a stins din viață fulgerător la 56 de ani: ”De necrezut, greu de acceptat”

A murit Sorin Pop. Fostul mare campion național la volei și antrenor s-a stins din viață fulgerător la 56 de ani: ”De necrezut, greu de acceptat”

Fostul campion naţional la volei Sorin Pop, antrenor secund la Ştiinţa Explorări Baia Mare, a încetat din viaţă la doar 56 de ani.

A murit Sorin Pop. Fostul mare campion național la volei și antrenor s-a stins din viață fulgerător la 56 de ani: ”De necrezut, greu de acceptat”
A murit Sorin Pop. Fostul mare campion național la volei și antrenor s-a stins fulgerător la 56 de ani: ”De necrezut, greu de acceptat”
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Mai 2024   •   16:39

Sorin Pop a jucat în carieră la Explorări Baia Mare, Dinamo Bucureşti şi Elcond Zalău, dar şi la VBC Paderborn (Germania) şi Papiron Szeged (Ungaria).

A fost campion al României cu gruparea sălăjeană.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu Sorin Pop.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De mai bine de 15 ani era antrenor secund la Ştiinţa Explorări, cu excepţia unui singur sezon. În 2020, a fost primul antrenor principal al SCM Zalău, câştigând cu echipa de la poalele Meseşului medaliile de argint.

Rămas bun, Sorin Pop! Ne-a trebuit ceva vreme să ne obișnuim cu gândul și să vă putem comunica această veste...

Publicată de Stiinta Explorari Baia Mare pe Duminică, 19 mai 2024

×
Subiecte în articol: antrenor de volei a murit Sorin Pop
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
O fată de 17 ani și un tânăr de 24, găsiți morți într-un hotel din București
x close