Antena 3 CNN Sport Simona Halep, Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi reacționează după moartea baschetbalistului Kobe Bryant. „Oribilă și cumplită vestea"

Simona Halep, Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi reacționează după moartea baschetbalistului Kobe Bryant. „Oribilă și cumplită vestea"

Fostul jucător de baschet, Kobe Bryant, în vârstă de 41 de ani, și-a pierdut viața în urma prăbușirii unui elicopter în Calabasas, California. În acel accident a murit și fiica sportivului, care avea doar 13 ani. 

Simona Halep, Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi reacționează după moartea baschetbalistului Kobe Bryant. „Oribilă și cumplită vestea"
27 Ian 2020   •   09:40

Vestea a șocat o lume întreagă. Printre cei care au transmis mesaje de condoleanțe se numără și Nadia Comăneci, Simona Halep sau Gheorghe Hagi. 

„Oribilă și cumplită vestea trecerii în neființă a unei legende", a scris Nadia Comăneci pe Twitter.

Simona Halep a spus că a fost foarte afectată de această veste și că e o mare pierdere pentru lumea sportului. 

”Cumplită veste. Unul dintre cei mai mari baschetbaliști din toate timpurile. R.I.P. Kobe Bryant", a scris Gică Hagi pe Facebook. 

„Odihnește-te în pace, Kobe Bryant. Ai oferit atât de multe lumii baschetului. Rugăciunile și gândurile mele se îndreaptă spre familia Bryant”, a scris și Ghiță Mureșan pe Twitter. 

×
Subiecte în articol: Kobe Bryant Simona Halep Gheorghe Hagi
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close