Antena 3 CNN Sport Simona Halep, în Parlament: "Am venit pentru noua generație, care are nevoie de infrastructură. La noi în țară nu prea există așa ceva"

Simona Halep, în Parlament: "Am venit pentru noua generație, care are nevoie de infrastructură. La noi în țară nu prea există așa ceva"

Simona Halep, alături de alți mari sportivi, au mers în Parlament pentru a cere statului să susţină sportul în România prin construirea unor săli în care noile generații să se poată antrena. Tenismena a spus că e păcat "tot talentul nostru, din tenisul românesc, să nu se facă nimic și să nu progresăm".

Simona Halep, în Parlament: "Am venit pentru noua generație, care are nevoie de infrastructură. La noi în țară nu prea există așa ceva"
Foto: instagram.com/simonahalep
12 Feb 2020   •   14:31

„Eu nu am venit aici pentru mine, am venit pentru noua generație, care are nevoie de infrastructură, pentru că la noi în țară nu prea există așa ceva. Avem nevoie de o sală unde să se joace meciurile pentru echipa de FED Cup. Sunt mulți copii care au nevoie de o susținere. Din punctul meu de vedere, sportul nostru este un sport scump, nu poate fi susținut atât de mult de familii", a afirmat Simona Halep, la Parlament.

„Fac apel pentru această cauză, să se facă o infrastructură, un sistem și federația noastră să fie în rând cu celelate. Cosider că tenisul românesc a avut multe rezultate în ultimii ani, dar mai ales în trecut. Am avut numărul 1 mondial la băieți, am avut la fete. Fiind în cauză, vreau să specific că este păcat de tot talentul nostru, din tenisul românesc, să nu se facă nimic și să nu progresăm. Tot ce îmi doresc e să se construiască săli, un sistem pentru noile generații", a mai spus Simona Halep.

×
Subiecte în articol: Simona Halep parlament Tenismena
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close