Antena 3 CNN Sport Trei românce concurează la Campionatele Europene de lupte Under-20

Trei românce concurează la Campionatele Europene de lupte Under-20

BeFunky-collage - 2024-07-04T005202.913
Nicoleta Cristina Băjan, Ana Maria Puiu şi Maria Magdalena Panţîru sunt româncele care vor evolua în recalificări / sursă foto: Federația Română de Lupte
04 Iul 2024   •   00:58

Nicoleta Cristina Băjan, Ana Maria Puiu şi Maria Magdalena Panţîru vor evolua joi în recalificări la Campionatele Europene de lupte Under-20 de la Novi Sad (Serbia), notează Agerpres.

La cat. 50 kg, Băjan a trecut miercuri în optimi de olandeza Olivia Jade van Kleunen, în sferturi a pierdut în faţa ucrainencei Aida Kerimova, dar o va înfrunta în recalificări pe maghiara Bianka Fath.

În limitele cat. 59 kg, Ana Maria Puiu s-a impus în preliminarii în faţa ucrainencei Maria Miziurko, a pierdut sfertul de finală în faţa azerei Ruzana Mamadova, iar în recalificări o va întâlni pe germanca Luna Rothenberger.

Maria Magdalena Panţîru a învins-o pe maghiara Fruzsina Terek în preliminariile cat. 68 kg, în sferturi a pierdut în faţa belarusei Alina Şavciuk, urmând să evolueze în recalificări contra grecoaicei Drosoula Tzianakopoulou.

La cat. 55 kg, Alexandra Voiculescu a fost învinsă în sferturi de sârboaica Milica Sekulovic.

Ionela Georgiana Cojocaru a fost întrecută în sferturile cat. 76 kg de poloneza Patrycja Dorota Cuber.

Tot miercuri, la greco-romane, la cat. 67 kg, Iosif Alexandru Ionescu a fost învins în recalificări de azerul Faraim Mustafaev.

La cat. 82 kg, Gabriel Eduardo Stan a fost învins în recalificări de rusul Alan Totrov.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Noua gafă a lui Biden, virală pe internet. Ce a citit de pe prompter
x close