Antena 3 CNN Sport A doua tranșă de bilete la EURO 2024. Prețul tichetelor pentru a vedea meciurile României în Germania

A doua tranșă de bilete la EURO 2024. Prețul tichetelor pentru a vedea meciurile României în Germania

Cea de-a doua fază a vânzării de bilete pentru EURO 2024 va debuta în decembrie, la două zile după tragerea la sorţi a grupelor.

fotbal nationala romaniei
A doua tranșă de bilete la EURO 2024. Prețul tichetelor pentru a vedea meciurile României în Germania Sursa foto: Facebook | Echipa națională de fotbal a României
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Noi 2023   •   12:53

În 2024, va fi cea de-a șaptesprezecea ediție a Campionatului European de Fotbal, organizată de UEFA.

După partidele jucate în mai multe țări, Campionatul European se va disputa în Germania.

EURO 2024 se va disputa cu 24 de echipe, între 14 iunie şi 15 iulie, în zece oraşe din Germania: Berlin, Koln, Dortmund, Dusseldorf, Frankfurt, Gelsenkirchen, Hamburg, Leipzig, Munchen şi Stuttgart.

Preţurile biletelor pornesc de la 30 de euro, pentru partidele din faza grupelor, şi ajung până la 1.000 de euro pentru finală. 

Citește și: Ianis Hagi, prima reacție după calificarea României la EURO 2024: "Încercăm să-i facem fericiți pe suporteri"

Un milion de bilete vor fi disponibile la prețuri de 60 de euro sau mai mici. O persoană poate achiziționa doar 4 bilete la un singur meci.

În optimi, biletele vor costa între 50 și 250 de euro, în funcție de partea tribunei. Pentru sferturi, prețurile variază între 60 și 300 de euro, iar la semifinale, între 80 și 600.

Biletele pentru marea finală, de pe 14 iulie, vor fi între 95 și 1.000 de euro, conform UEFA

Pe 4 decembrie va debuta cea de-a doua fază a vânzării de bilete pentru EURO 2024, la două zile după tragerea la sorţi a grupelor.

O altă fază a vânzărilor de tichete va avea loc anul viitor, pentru suporterii ultimelor trei echipe care se vor califica în urma meciurilor de baraj, potrivit observatornews.ro.

Calificarea României la EURO 2024

Echipa României s-a calificat la EURO 2024, după ce a învins Israelul cu 2-1, la meciul de fotbal care a avut loc în Ungaria.

Marți seară, pe Arena Naţională, România va înfrunta Elveția, urmând ca țara noastră să-și afle adversarele la Euro 2024 pe 2 decembrie.

Până acum au obţinut calificarea la EURO 2024 următoarele echipe: Germania (calificată din oficiu), Spania, Scoţia, Franţa, Olanda, Anglia, Italia, Belgia, Austria, Turcia, Ungaria, Serbia, Portugalia, Slovacia, Albania, Cehia, Danemarca, Slovenia, Elveţia şi România.

×
Citește mai multe din Sport
» Vezi toate știrile din Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close