Antena 3 CNN Sport Preotul Ghelasie Păcurar a fost chemat să binecuvânteze echipa națională înainte de meciurile EURO 2024: „Nu există noroc”

Preotul Ghelasie Păcurar a fost chemat să binecuvânteze echipa națională înainte de meciurile EURO 2024: „Nu există noroc”

fotbal facebook
Echipa națională binecuvântată de preot. Sursa foto: Facebook/ Echipa națională de fotbal a României
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iul 2024   •   08:41

Preotul Ghelasie Păcurar, cel care a fost în cantonamentul echipei naționale, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 CNN. Părintele a fost alături de tricolori încă dinaintea primei dispute și a adus cu el apă sfințită și tămâie, pentru ca jucătorii să aibă și ajutorul divin în confruntarea cu adversarii lor.

Preotul a fost chemat în cantonament de antrenorul naționalei, Edward Iordănescu, despre care a spus, la Antena 3 CNN, că este foarte credincios. 

„Nu există noroc, iar eu ca preot și ca slujitor al lui Dumnezeu nu cred în noroc. Cred în Dumnezeu, cred în binecuvântarea lui Dumnezeu.

Sunt foarte, foarte bucuros că acești tineri care sunt membri ai echipei naționale au în fruntea lor un antrenor tânăr prin persoana domnului Edward Iordănescu și care este un credincios nu doar cu buzele, ci un credincios practicant.

Noi ca și națiune am înțeles că trebuie să fim alături de ei necondiționat. Jucătorii sunt încrezători, optimiști bucuroși și responsabili”, a declarat preotul Ghelasie Păcurar. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Femeia acuzată că a mușcat un copil pe o plajă din Năvodari se apără
x close