Antena 3 CNN Sport Off Sport Un tânăr din Capitală susţine că este fiul lui Mircea Sandu şi cere să fie recunoscut oficial

Un tânăr din Capitală susţine că este fiul lui Mircea Sandu şi cere să fie recunoscut oficial

Un tânăr din Capitală susţine că este fiul lui Mircea Sandu şi cere să fie recunoscut oficial
Foto: Agerpres
29 Feb 2012   •   20:13

Pretinde că este fiul nelegitim al lui Mircea Sandu şi cere să fie recunoascut oficial! Este povestea unui tânăr din Capitală care l-a dat în judecată pe preşedintele FRF.

În urma unei poveşti de iubire pe care Mircea Sandu ar fi avut-o cu Elena Codreanu în anii 90, s-a născut Daniel, un tânăr de 22 de ani. El spune că şeful FRF a contribuit până nu demult cu diverse sume la creşterea sa şi l-a vizitat atunci când era mai mic, dar că acum nu mai vrea să ştie de existenţa lui şi îl reneagă.

Mircea Sandu i-ar fi promis tânărului că îl va recunoaşte oficial la vârsta majoratului, dar pentru că acest lucru nu s-a mai întâmplat, Daniel este hotărât să-şi obţină drepturile în instanţă.

El vrea să demonstreze prin test ADN că Mircea Sandu este tatal lui. Cererea prin care şeful FRF a fost chemat în judecată a ajuns deja pe masa magistratilor de la Judecatoria Sectorului 2.

Nu este singurul scandal de acest fel din lumea fotbalului românesc. Şi Victor Piţurcă a fost dat de curând în judecată pentru a-şi recunoaşte oficial un copil nelegitim.

×
Subiecte în articol: Mircea Sandu Capitală
Citește mai multe din Off Sport
» Vezi toate știrile din Off Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close