Antena 3 CNN Sport Off Sport Un neamţ a ratat o finală olimpică la Vancouver din cauză că nu a auzit telefonul mobil

Un neamţ a ratat o finală olimpică la Vancouver din cauză că nu a auzit telefonul mobil

Un neamţ a ratat o finală olimpică la Vancouver din cauză că nu a auzit telefonul mobil
01 Mar 2010   •   02:48


Un patinator în probele de viteză a ratat şansa de a se lupta pentru medalia de aur la Vancouver pentru că nu a auzit când i-a sunat telefonul mobil.

Germanul Patrick Beckert era al patrulea pe o listă de rezerve pentru cursa masculină de 1.000 de metri, care s-a desfăşurat pe Ovalul Olimpic de la Richmond. După retragerea lui Enrico Fabris, cu o oră înainte de start, organizatorii nu au reuşit să îi contacteze pe niciunul dintre cei trei patinatori aflaţi în faţa lui Beckert.

Odată ce oficialii germani şi-au dat seama că omul lor era următorul pe lista participanţilor, a început căutarea sportivului de 19 ani. Acesta nu a răspuns însă la telefon, nici măcar sorei lui, Stephanie, care era înscrisă în concursul feminin de 3.000 de metri.

Atunci când Beckert a returnat unul dintre apelurile pierdute, mai erau doar 17 minute până la debutul cursei, fiind imposibil ca el să mai ajungă la timp din satul olimpic. Helge Jasch, antrenorul Germaniei, şi-a asumat vina pentru această încurcătură şi pentru faptul că nu a insistat ca Beckert să vină la cursă în speranţa că i se va face loc.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Vancouver 2010
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close