Antena 3 CNN Sport Off Sport Topul celor mai proaste reclame de la Super Bowl (VIDEO)

Topul celor mai proaste reclame de la Super Bowl (VIDEO)

Topul celor mai proaste reclame de la Super Bowl (VIDEO)
10 Feb 2010   •   16:23

Americanii au fost captivaţi şi în acest an de la reclamele de la Super Bowl, finala campionatului de fotbal american. Dar, ca orice lucru, nu toate reclamele sunt foarte bune. Aşa s-a întâmplat că telespectatorii americani au fost "torturaţi" cu unele din cele mai stupide şi penibile reclame la fast food, maşini la mâna a doua sau adidaşi ortopedici.
Zilele trecute v-am prezentat unele dintre cele mai apreciate reclame care au apărut în pauzele evenimentului, cel mai urmărit din istoria televiziunii americane. Puteţi vedea mai jos opusul acelor reclame, unele care i-au plictisit şi enervat pe americanii care aşteptau să reînceapă meciul.
1. Reclamă la Vizio Forge
Compania de servicii de internet şi televiziune Vizio Forge a "reuşit" să creeze o reclamă lungă de un minut care nu are nici sens şi nici haz. Prezenţa cântăreţei Beyonce în videoclip nu face nimic să mai salveze din impresia lăsată. Aceea de timp pierdut aiurea.

2. Taco Bell şi o reclamă de prost gust
Taco Bell, un producător american de fast-food, a lansat o campanie puternică de advertising culminând cu o reclamă "muzicală" prezentată la Super Bowl. Rimele hilare şi scenele ciudate se succedă lăsând impresia de kitsch.

3. Trei animale şocate fac reclamă la maşini uzate.
Piaţa maşinilor la mâna a doua este în floare în SUA, iar compania Carmax vrea să aibă şi mai mult succes. Astfel, apelează la reclame. Din păcate nu unele foarte bune, dar care cu siguranţă ar şoca şi animalele.



4. Grafica din această reclamă la Skechers este demnă de anii '70
Skechers au ieşit pe piaţă cu o marcă de adidaşi numai buni de slăbit, Shape-Ups, dar şi cu o reclamă care ia tot farmecul produsului. Grafica demnă de anii de "pionierat" ai televiziunilor comerciale pune bomboana pe colivă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: super bowl reclame top
Citește mai multe din Off Sport
» Vezi toate știrile din Off Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close