Antena 3 CNN Sport Off Sport Scafandrii i-au găsit lui Fatih Terim degetul pierdut în mare, iar medicii l-au cusut la loc

Scafandrii i-au găsit lui Fatih Terim degetul pierdut în mare, iar medicii l-au cusut la loc

Scafandrii i-au găsit lui Fatih Terim degetul pierdut în mare, iar medicii l-au cusut la loc
18 Mai 2009   •   15:38

Selecţionerul Turciei, Fatih Terim, a suferit un accident ciudat, duminică, în jurul orei 10:00. Tehnicianul se afla în vacanţă cu familia în apropiere de Bodrum, iar duminică a dorit să iasă cu ambarcaţiunea sa în larg. În timp ce desfăcea parâma şi-a prins accidental degetul mijlociu de la mâna dreaptă şi o parte a acestuia s-a rupt şi a căzut în mare, fiind apoi recuperată de un scafandru.

Selecţionerului i s-a acordat primul ajutor la un spital din zonă, fiind apoi transportat cu un avion privat la Istanbul, unde a fost operat la spitalul Acibadem, timp de cinci ore, informează Mediafax.

"Degetul a fost cusut la loc, cu ajutorul tehnologiei şi tehnicii de care dispunem. Însă la astfel de răni, riscurile continuă să existe o săptămână sau 10 zile. De aceea, Fatih Terim va rămâne sub supraveghere în spital cel puţin o săptămână - 10 zile. Circulaţia sângelui este bună în degetul respectiv. Dar situaţia se poate schimba", a explicat chirurgul Ufuk Nalbantoglu, după operaţie.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close