Antena 3 CNN Sport Off Sport Mărturia cutremurătoare a unui junior bătut și umilit de antrenorul Centrului de Excelență. „Cel mai rău durea când mă înjura de morții mamei”

Mărturia cutremurătoare a unui junior bătut și umilit de antrenorul Centrului de Excelență. „Cel mai rău durea când mă înjura de morții mamei”

Mărturia cutremurătoare a unui junior bătut și umilit de antrenorul Centrului de Excelență. „Cel mai rău durea când mă înjura de morții mamei”
Foto: Pixabay.com
20 Dec 2017   •   17:42

Un nou caz de abuz împotriva copiilor din sportul românesc a ieșit la lumină. Camelia Răcășan are un fiu, Răzvan, născut în august 1998.

Femeia susține că băiatul său, care era legitimat la Centrul de Excelență din Baia Mare, era agresat fizic și psihic de antrenorul Virgil Rău.

„Virgil are relații importante la federația de volei și îi poate face rău lui Răzvan”, a spus Camelia Răcășan.

După ce tânărul jucător a părăsit Baia Mare și a semnat cu clubul de prima ligă CSUV Timișoara, familia Răcășan s-a decis să vorbească.

„Pe mine cel mai mult m-a marcat atunci când a intrat în vestiar și a început să îi bată pe colegii mei. M-a dat cu capul de perete. M-a luat de păr și m-a dat cu capul de perete că am pierdut meciul. Cel mai rău durea când mă înjura de morții mamei. Tata a murit când aveam patru ani”, a spus tânărul, potrivit gsp.ro.

×
Subiecte în articol: batut antrenor
Citește mai multe din Off Sport
» Vezi toate știrile din Off Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close