Antena 3 CNN Sport Off Sport Interistul Balotelli gafează din nou. S-a îmbrăcat în tricoul lui AC Milan (VIDEO)

Interistul Balotelli gafează din nou. S-a îmbrăcat în tricoul lui AC Milan (VIDEO)

Interistul Balotelli gafează din nou. S-a îmbrăcat în tricoul lui AC Milan (VIDEO)
23 Mar 2010   •   10:27

Mario Balotelli continuă să facă gesturi necugetate. Fotbalistul de 19 ani al lui Inter, care a declarat în 2009 că în curând Cristiano Ronaldo îi va cere tricoul, a fost abordat de jurnaliştii emisiunii italiene Striscia la Notizia într-un restaurant din Milano şi nu s-a ferit să îşi se pozeze cu tricoul rivalei AC Milan. Balotelli este fan AC Milan şi nu ascunde acest lucru, el punând de altfel pe el tricoul echipei de suflet imediat ce reporterii au plecat.
Unul dintre cei mai promiţători fotbalişti ai lui Inter Milano, Mario Balotelli, pare să fie la fel de stângaci în gândire precum este sigur pe picioare. Ghanezul naturalizat italian îşi face tot mai mulţi duşmani la Inter. Mourinho în acuză că nu se antrenează profesionist, colegii îl văd ca pe un străin după ce jucătorul le-a spus cu satisfacţie înaintea meciului cu Chelsea că AC Milan îi ajunge din urmă, iar suporterii nu îi pot ierta declaraţiile de dragoste faţă de rivali.
"O singură echipă contează în Milano când e vorba de istorie şi aceasta e de departe AC Milan", a declarat de curând atacantul lui Inter.
Ultima ispravă a lui Balotelli a avut loc în văzul unei ţări întregi. Tânărul a primit cadou un tricou al AC Milan cu numele său inscripţionat pe spate dar în primă instanţă a refuzat să îl poarte. Repede, însă, s-a simţit mai confortabil cu tricoul şi, la ieşirea reporterilor din restaurant, s-a îmbrăcat chiar cu tricoul pe care îl hulesc suporterii lui Inter.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close