Antena 3 CNN Sport Off Sport Gigi Becali îl atacă dur la Christoph Daum: ”Făceau spiritism în cantonament! Stingeau lumina și aprindeau lumânări”

Gigi Becali îl atacă dur la Christoph Daum: ”Făceau spiritism în cantonament! Stingeau lumina și aprindeau lumânări”

o_1bro3hahs1vln2qkits1vtr1a028.jpg
Foto: captură Antena 1
06 Oct 2017   •   08:46

Gigi Becali a afirmat că un jucător i-a povestit momente incredibile petrecute în cantonamentul echipei naționale, când selecționer era Christoph Daum.

”Să vă spun ceva ce n-am spus. Voi știți că Daum făcea spiritism? Ce înseamnă dacă toată echipa stinge lumina și aprinde lumânări și jucătorii deschid ochii? L-am întrebat pe jucătorul care mi-a povestit: și voi ce făceați, mă? ”Bă, nea Gigi, leșinam de râs. Pe urmă, dimineața, ne punea să ne luăm în brațe, să ne pupăm”. Da, făceau meditație, spiritism. Se simte mai multă dăruire, mai multă atenție, parcă este altceva cu Contra, nu?”, a declarat Gigi Becali pentru un post de televiziune.

”M-am uitat la meci, normal! Când era Daum nu mă uitam pentru că eram împotriva echipei României și nu voiam să fiu contra jucătorilor pe care am luat 30 de milioane de euro! Că atât am luat! Numai Hagi a zis ca avem jucători valoroși. Eu nu spun că avem fotbaliști de super valoare, dar avem jucători de valoare medie care împreună fac o echipă. Avem valoare, am demonstrat-o în seara asta”, a adăugat finanțatorul FCSB.

×
Subiecte în articol: Becali selectioner
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close