Antena 3 CNN Sport Off Sport Formele generoase nu stau bine în echipament sportiv strâmt (VIDEO)

Formele generoase nu stau bine în echipament sportiv strâmt (VIDEO)

Formele generoase nu stau bine în echipament sportiv strâmt (VIDEO)
20 Ian 2010   •   17:17

Scoţianca Gillian Cooke, componentă a echipei feminine de bob a Marii Britani, a aflat de curând într-un fel cât se poate de jenant că ar trebui să îşi caute mai repede nişte haine de o mărime mai mare. Înaintea unei curse ce avea loc la St Moritz, în Elveţia, a făcut câteva mişcări de încălzire, dar "formele generoase" au pus la prea grea încercare echipamentul, care a cedat. Cooke a rămas, astfel, cu fundul descoperit şi cu lenjeria tanga la vedere. Spre lauda ei, a dus totuşi cursa la bun sfârşit.
Echipamentul concurenţilor din probele de bob este unul construit tocmai pentru a fi elastic. Cu toate acestea, Gillian Cooke a reuşit cum să îi vină de hac. Alegerea proastă de a purta un costum de mărime mică a avut un rezultat jenant pentru Cooke, iar camerele de luat vedere au surprins cum fundul sportivei a făcut costumul să plesnească, lăsând să i se vadă lenjeria tanga de culoare neagră.
Probabil că britanica nici nu a ştiut ce s-a întâmplat până când a terminat cursa. Cert este că momentul în care a descoperit ce i se întâmplase a fost cel mai ruşinos din cariera sportivei.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Off Sport
» Vezi toate știrile din Off Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close