Antena 3 CNN Sport Off Sport Dumitru Dragomir: Am fost ameninţat cu moartea. Nici un ziar nu se vinde până nu apare Dragomir în toate ipostazele

Dumitru Dragomir: Am fost ameninţat cu moartea. Nici un ziar nu se vinde până nu apare Dragomir în toate ipostazele

Dumitru Dragomir: Am fost ameninţat cu moartea. Nici un ziar nu se vinde până nu apare Dragomir în toate ipostazele
Foto: Antena 3
09 Mar 2012   •   23:05

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, vineri, la "Vorbe Grele" de la Antena 3 că este atacat din toate părţile pentru că, în România, fotbalul încă "merge" şi  "nici un ziar nu se vinde până nu apare Dragomir în toate ipostazele"

Dragomir este de părere că aceste campanii virulente de presă purtate împotriva sa sunt nejustificate pentru că fotbalul, în România, încă merge.

"Fotbalul merge încă în România. Suntem pe locul 15 în Europa. Cu ce alt domeniu suntem pe un astfel de loc în Europa?" întreabă Dumitru Dragomir.

"Am condus acest sport profesionist care, după părerea mea a crescut în fiecare an, chiar dacă nu au fost rezultate" a mai precizat Dragomir.

Mitică de la Ligă a vorbit la Antena 3 şi despre ameninţările cu moartea pe care le-a tot primit în ultima vreme, ca urmare a articolelor publicate în anumite ziare de profil care "incită la violenţă".

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit şi despre conflictul dintre el şi jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

"Cristian Tudor Popescu, care se pricepe la toate, mă face pe mine securisto-comunist, el care a fost propulsat de securitate", a declarat Mitică Dragomir.


×
Subiecte în articol: Miticã Dragomir Vorbe Grele Antena 3
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close