Antena 3 CNN Sport Off Sport Dublu knock-down! Doi boxeri britanici s-au trimis la podea simultan (VIDEO)

Dublu knock-down! Doi boxeri britanici s-au trimis la podea simultan (VIDEO)

Dublu knock-down! Doi boxeri britanici s-au trimis la podea simultan (VIDEO)
16 Noi 2009   •   23:36

Este genul de incident care are loc într-un film vechi, alb-negru, în care boxerii intră în ring ştiind că au probleme cu oamenii din umbră dacă pierd sau câştigă lupta. De data aceasta s-a întâmplat însă pe bune şi nu a fost nimic de râs pentru britanicii Cello Renda şi Paul Samuels.

Aceştia s-au întâlnit într-un meci ce prefaţa la Stoke lupta dintre Matthew Hatton şi Lovermore N'Dou pentru titlul IBO la categoria uşoară. Renda, în vârstă de 24 de ani, a fost zguduit de Samuels în prima rundă, însă l-a trimis la podea pe veteranul de 36 de ani şi a trecut în avantaj după prima rundă.

Apoi a urmat circul în runda secundă, când ambii boxeri au trimis simultan câte un croşeu de stânga şi au căzut la podea în acelaşi timp. Arbitrul Terry O'Connor a încercat să ţină o numărătoare pentru ambii boxeri, uitându-se din stânga în dreapta să vadă dacă vreunul dintre ei se mişcă. Renda a fost primul care s-a ridicat, iar Samuels şi-a revenit chiar înainte să fie eliminat şi a putut să continue lupta.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: box
Citește mai multe din Off Sport
» Vezi toate știrile din Off Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close