Antena 3 CNN Sport Off Sport Cristi Chivu şi soţia au devenit naşii Mariei, fetiţa lui Daniel Niculae. Vezi imagini de la botez

Cristi Chivu şi soţia au devenit naşii Mariei, fetiţa lui Daniel Niculae. Vezi imagini de la botez

Cristi Chivu şi soţia au devenit naşii Mariei, fetiţa lui Daniel Niculae. Vezi imagini de la botez
Foto: Intact Images
14 Noi 2011   •   17:03

Cristi Chivu şi soţia lui, Adelina, au devenit luni părinţi. Părinţii spirituali ai Mariei. Daniel Niculae şi-a botezat fiica la biserica Sfântul Gheorghe din Capitală. Atât părinţii, cât şi naşii, au cerut discreţie. Micuţa Maria s-a comportat însă ca o adevărată vedetă.

Primii au sosit la biserică naşii. Cristi şi Adelina au venit însoţiţi de cea mai mare dintre fiicele lor, Natalia.

Elegantă, într-o ţinută asemănătoare cu a mamei, Natalia a atras atenţia imediat. Şi, chiar dacă nu a împlinit încă 3 ani, a stat cuminte până când viitoarea fină a intrat în biserică.

Apoi timp de câteva zeci de minute a privit liniştită cum Maria stă la loc de cinste în braţele Adelinei.

Relaxată şi deloc tulburată de botez, Maria s-a comportat la rândul ei ca o adevărată vedetă. A privit atent la camerele de luat vederi şi nu s-a speriat nici când a văzut de aproape microfoanele.

Emoţionat, Daniel Niculae a recunoscut că l-a ales naş pe fostul căpitan al Naţionalei pentru că are experienţă în domeniu... şi are numai de învăţat de la el.

Cristi şi Adelina au şi ei deja două fetiţe: pe Natalia şi pe Anastasia care a împlinit pe 4 noiembrie un an. După botez şi finii, şi naşii s-au retras la un restaurant din capitală. 

 

×
Citește mai multe din Off Sport
» Vezi toate știrile din Off Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close