Antena 3 CNN Sport Off Sport Copiii de mingi dau pase de gol? Da! Exemplul vine din Israel (VIDEO)

Copiii de mingi dau pase de gol? Da! Exemplul vine din Israel (VIDEO)

Copiii de mingi dau pase de gol? Da! Exemplul vine din Israel (VIDEO)
11 Mar 2009   •   12:34

Copiii de mingi sunt, în general, ignoraţi în timpul jocurilor de fotbal. Nu au decât rolul de a îi ajuta pe jucători să repună mai repede mingea sau, tocmai, să tragă de timp dacă echipa gazdă este în avandat. Acest copil de mingi israelian a fost, însă, mult mai important pentru Hapoel Haifa El a repus mingea în joc mult mai repede decât se aştepta portarul advers şi a dat, practic, o pasă de gol fără să fie implicat propriu-zis în meciul disputat în campionatul Israelului.
Hapoel Haifa a pierdut meciul de acasă cu Hapoel Bnei Lod, scor 1-2, dar a reuşit să înscrie golul de onoare într-o manieră unică. Portarul oaspeţilor a ieşit mult din poartă pentru a respinge o minge spre care alerga un atacant advers. Din fericire pentru goalkeeper, a ajuns primul la minge, a degajat-o în înaltul tribunelor şi a fugit înapoi spre careul propriu. Copilul de mingi aflat în zonă s-a gândit, însă, foarte repede şi i-a aruncat imediat atacantului de la Hapoel Haifa un alt balon. Jucătorul nu a stat mult pe gânduri, a aruncat de la margine până la un coechipier care a şutat din afara careului direct în poarta în care nefericitul portar nu avusese timp să se întoarcă.
Întrebarea rămasă este dacă puştiul a primit o primă la sfâşitul partidei pentru prezenţa de spirit de care a dat dovadă, cu toate că echipa a pierdut.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close