Antena 3 CNN Sport Off Sport Catalanii gladiatori. Jucătorii Barcelonei, motivaţi la finala de la Roma cu un film (VIDEO)

Catalanii gladiatori. Jucătorii Barcelonei, motivaţi la finala de la Roma cu un film (VIDEO)

Catalanii gladiatori. Jucătorii Barcelonei, motivaţi la finala de la Roma cu un film (VIDEO)
02 Iun 2009   •   14:38

Pep Guardiola a reuşit la primul său sezon ca antrenor o performanţă incredibilă, conducând Barcelona spre primul triumf an unei echipei spaniole în Liga Campionilor, Primera Division şi Copa del Rey în acelaşi sezon. Inventivitatea lui Guardiola s-a văzut şi înaintea finalei Ligii, Barca - Manchester United, când antrenorul le-a pus în vestiar jucătorilor un montaj care avea ca temă gladiatorii romani şi arăta cele mai frumoase faze făcute de jucătorii Barcelonei.
Un decor antic şi luptele de gladiatori aşa cum au fost pe arena Colosseum din Roma au figurat în filmul de şapte minute pe care jucătorii catalani l-au văzut înainte să iasă de la vestiare pentru a juca finala Ligii Campionilor. Scenele de luptă alternează cu driblingurile lui Messi sau Sylvinho, loviturile de sabie cu golurile lui Eto'o şi Henry, iar bucuria lui Iniesta de la supergolul din ultimele secunde cu Chelsea, care a trimis Barca în finală, cu bucuria nebună a fanilor catalani. Pentru ca fotbaliştii să ştie pentru cine joacă. Şi a funcţionat de minune!

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Barcelona Pep Guardiola
Cele mai noi știri
Parteneri
x close