Antena 3 CNN Sport Off Sport "Bloc-notes" a comis-o din nou! Claudiu Răducanu, prins de radar cu 205 km/h şi fără carnet (VIDEO)

"Bloc-notes" a comis-o din nou! Claudiu Răducanu, prins de radar cu 205 km/h şi fără carnet (VIDEO)

"Bloc-notes" a comis-o din nou! Claudiu Răducanu, prins de radar cu 205 km/h şi fără carnet (VIDEO)
13 Aug 2009   •   15:32

Fostul atacant al Stelei, Claudiu Răducanu, reuşeşte să fie din nou în centrul atenţiei prin altceva decât calităţile lui fotbalistice.

Jucătorul echipei Gaz Metan Craiova avea până în data de 13 august permisul de conducere suspendat, însă el a considerat că respectiva zi nu se ia în calcul, astfel că joi, 13 august 2009, a gonit spre Bucureşti, pe Autostrada A1, la volanul autoturismului Audi Q7, proprietate personală. El a fost oprit în urma unui control radar, având o viteză de 205 km pe oră!, iar poliţiştii au constatat că acesta avea şi permisul suspendat, după ce Poliţia Rutieră Dolj l-a sancţionat pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului.

"Bloc-notes" - aşa cum a fost poreclit sportivul după ce a declarat că s-ar muta într-o astfel de "clădire", că şi-ar lua o maşină marca Yacht sau că îşi doreşte ca poliţia să îl prindă mai repede pe "Canicula", după ce a omorât mai mulţi oameni - riscă în prezent dosar penal de la şase luni la trei ani sau amendă penală pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice în condiţiile în care permisul de conducere era suspendat.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: radar
Citește mai multe din Off Sport
» Vezi toate știrile din Off Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close