Antena 3 CNN Sport Off Sport Aduce Bonetti ghinionul la Dinamo? Vedeţi ce gol caraghios a primit fosta echipă a italianului (VIDEO)

Aduce Bonetti ghinionul la Dinamo? Vedeţi ce gol caraghios a primit fosta echipă a italianului (VIDEO)

Aduce Bonetti ghinionul la Dinamo? Vedeţi ce gol caraghios a primit fosta echipă a italianului (VIDEO)
24 Iun 2009   •   21:13

Echipele italiene sunt considerate foarte bine pregătite în defensivă şi cu apărări impenetrabile. Fazele de geniu sunt deseori necesare pentru a-i bate pe portarii din "Cizmă", dar norocul are şi el rolul său. Juve Stabia, echipă pe care actualul tehnician dinamovist Dario Bonetti a pregătit-o în returul campionatului trecut, a aflat pe propria piele ce înseamnă ghinionul, primind un gol la care tehnica a avut un rol mult mai mic decât norocul.
A jucat la AS Roma, AC Milan şi Juventus Torino, devenind cunoscut ca un mare ghinionist după ce a ratat mai multe titluri la fiecare dintre cele trei mari grupări. Bonetti a devenit, însă, cunoscut în Italia după ce echipa sa, Juve Stabia, a primit de la Cavese un gol incredibil, în stilul celui marcat de Gheorghe Hagi în poarta Columbiei la Cupa Mondială din Statele Unite. Un mijlocaş al lui Cavese şi-a făcut curaj şi a şutat de la mare distanţă şi a avut norocul chior ca portarul trimis în teren de Bonetti să "viseze cu ochii deschişi" chiar în acele momente. Goalkeeperul s-a uitat liniştit cum mingea a intrat în vinclu, mingea părând la un moment dat că va trece mult peste transversală.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: dario bonetti Dinamo Bucuresti
Cele mai noi știri
Parteneri
x close