Antena 3 CNN Sport O fotografie perfectă de 10 pentru un val de 10 (aproape) perfect devine virală

O fotografie perfectă de 10 pentru un val de 10 (aproape) perfect devine virală

Surferul Gabriel Medina a devenit subiectul unei fotografii virale.
Surferul Gabriel Medina a devenit subiectul unei fotografii virale. Sursa foto: AFP / Profimedia Images
30 Iul 2024   •   17:06

Surferul Gabriel Medina a devenit subiectul unei fotografii virale după ce a ”prins” la proba de surf a Jocurilor Olimpice care se desfășoară în Tahiti, un val aproape perfect. ”O fotografie de 10 pentru un val de 10”, au scris jurnaliștii de la CNN. 

Brazilianul Medina s-a calificat în finală datorită unui val aproape perfect de 9,90 în ziua a 3-a a competiției de surf din Tahiti.  A fost valul cu cel mai mare punctaj din istoria Olimpiei.

Medina a sărit de pe placa de surf, și-a ridicat degetul în sus și placa sa a reușit să zboare paralel cu el, în timp ce fotograful Jerome Brouillet de la Agence France-Presse a făcut fotografia.

„Condițiile erau perfecte, valurile erau mai înalte decât ne așteptam”, a declarat Brouillet pentru The Guardian . „Așa că el [Medina] este în spatele valului și nu-l pot vedea și apoi apare și am făcut patru fotografii și una dintre ele a fost aceasta”.

„Nu a fost greu să faci poza. Era mai mult despre anticiparea momentului și unde Gabriel va declanșa valul.”

Brouillet a adăugat: „Tocmai îmi verificam telefonul în pauza de șase minute de după filmare și am primit o mulțime de notificări pe rețelele de socializare și am crezut că se întâmplă ceva cu această fotografie și a fost distribuită pe ESPN și m-am gândit: ”Ce tare”

Imaginea remarcabilă s-a răspândit pe rețelele sociale.

Când Medina a postat poza pe pagina sa de Instagram, a adunat peste 2,4 milioane de aprecieri.

„Am simțit că este un 10”, a spus el. „Am făcut câteva 10 înainte și am spus: „Cu siguranță, este un 10”. Valul a fost atât de perfect.”

Totuși, în timp ce performanța pe apă ar fi putut să nu fi fost de 10 din 10, imaginea a fost cu siguranță imaginea perfecțiunii.

×
Citește mai multe din Sport
» Vezi toate știrile din Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close