Antena 3 CNN Sport Motociclistul Louis O'Regan a murit într-un accident la calificările pentru Manx Grand Prix. Avea 43 de ani

Motociclistul Louis O'Regan a murit într-un accident la calificările pentru Manx Grand Prix. Avea 43 de ani

BeFunky-collage - 2024-08-20T190443.016
de Claudia Popovici    |    20 Aug 2024   •   19:09

Motociclistul irlandez Louis O'Regan a murit în urma rănilor suferite în timpul unei sesiuni de calificare pentru Manx Grand Prix 2024, au confirmat organizatorii, citaţi de CNN

Louis O'Regan a fost rănit într-un accident, duminică, pe circuitul de 60 de kilometri al Manx Grand Prix, o serie de curse de motociclete organizate anual pe Insula Man, considerate o versiune pentru amatori a faimoaselor curse Isle of Man TT.

„Cu mare tristețe, organizatorii Manx Grand Prix pot confirma că Louis O'Regan, în vârstă de 43 de ani, a murit în urma rănilor suferite într-un accident la Kate's Cottage, în timpul primei sesiuni de calificări a evenimentului din 2024,” au declarat, organizatorii Manx Grand Prix într-un comunicat.

Organizatorii l-au descris pe O'Regan ca fiind un „competitor experimentat la Manx Grand Prix.”

El a debutat în acest eveniment în cursa Newcomers A din 2013, unde a terminat pe locul 12. Irlandezul a înregistrat cea mai bună viteză pe tur în cursa Junior din 2019, parcurgând circuitul cu o viteză medie de 184,7 km/h, conform Manx Grand Prix.

„Ne exprimăm sincerele condoleanțe partenerei lui Louis, Sarah, familiei sale, celor dragi și prietenilor,” au declarat organizatorii.

Tragedia survine după o serie de decese la această cursă în ultimii ani, doi concurenți – Gary Vines și Ian Bainbridge – pierzându-și viața în urma accidentelor suferite în timpul calificărilor pentru ediția din 2023.

Soţia sa a transmis pe reţele sociale un mesaj emoţionant

„Încerc să-mi găsesc drumul prin acest val de emoții în timp ce mă rog unui Dumnezeu în care nu știu dacă cred. Vocea ta răsună prin mintea mea, în timp ce stau trează și amintirile tale rulează ca un film. Ca un copil care își pierde păturica preferată, nimic nu va mai fi la fel. Eu și băieții nu vom înceta niciodată să te iubim. Nu există nicio umbră de îndoială în mintea mea. Vei însemna mereu lumea pentru noi. Știu că te voi vedea din nou, asta nu poate fi un adio. Odihneşte-te, dragule. Te am. Mereu.” a scris soţia pilotului pe Facebook. 

 

×
Citește mai multe din Sport
» Vezi toate știrile din Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close