Antena 3 CNN Sport Moartea învăluită în mister a unui fotbalist după o petrecere de botez. A fost găsit în camera de hotel lovit la cap

Moartea învăluită în mister a unui fotbalist după o petrecere de botez. A fost găsit în camera de hotel lovit la cap

Fotbalistul Andrea Capone
Fostul jucător de fotbal italian Andrea Capone în vârstă de 43 de ani a fost găsit mort într-o cameră de hotel din centru oraşului Cagliari. Fostul fotbalist participase la un botez cu o seară înainte. Sursa foto: Getty images
de N.B.    |    30 Sep 2024   •   12:30

Un fotbalist celebru din Serie A a fost găsit mort in camera de hotel, cu o lovitură puternică la cap. Cu o zi înainte de moartea suspecta, sportivul participase la o petrecere de botez. 

Fostul jucător de fotbal italian Andrea Capone în vârstă de 43 de ani a fost găsit mort într-o cameră de hotel din centru oraşului Cagliari. Fostul fotbalist participase la un botez cu o seară înainte la respectivul hotel.

Acesta a ales să nu plece cu maşina şi s-a cazat într-un apartament de lux. Bărbatul a fost găsit de personalul hotelului venit la curăţenie şi prezenta o rană la cap. Imediat la faţa loculu au sosit mai mult echipaje de poliţie şi de criminialişti care au încercat să reconstituie dinamica întâmplării. Din primele cercetări se pare că fostul fotbalist ar fi căzut pe scara interioară din apartament şi s-a lovit la cap.

Medicii legişti susţin că rana de la cap ar fi compatibilă cu o cădere pe scări, însă autopsia va lămuri mai mult situaţia. Carabinierii au interogat martorii, vizionează imaginile de pe camerele de supraveghere şi au intrat în posesia telefonului mobil al sportivului pentru a reconstitui faptele şi a înţelege exact cicumstanţele în care a decedat acesta. 

×
Subiecte în articol: fotbalist moarte suspecta Italia
Citește mai multe din Sport
» Vezi toate știrile din Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close