Antena 3 CNN Sport Medalie de argint pentru Rareş Dumitrescu la Mondialele de scrimă

Medalie de argint pentru Rareş Dumitrescu la Mondialele de scrimă

România continuă să fie o forţă în unele discipline sportive. O dovadă în acest sens am primit chiar luni, când sabrerul Rareş Dumitrescu a obţinut o medalie de argint la Campionatele Mondiale de scrimă de la Antalya, Turcia. Românul a pierdut finala probei de sabie masculin în faţa lui Nicolas Limbach din Germania cu scorul de 11-15. Tot luni, Florin Zalomir a fost învins în sferturile de finală la sabie masculin de Tamas Decsi din Ungaria.

Medalie de argint pentru Rareş Dumitrescu la Mondialele de scrimă
05 Oct 2009   •   19:15

Parcurs excelent până în finală pentru Rareş Dumitrescu la proba de sabie, în Antalya. Românul a ajuns în finală după victorii cu Mamoudou Keita (Senegal) 15-5, Joseph Polossifakis (Canada) 15-11, Jaime Marti (Spania) 15-6 în optimi, Aldo Montano (Italia) 15-14 în sferturi şi Tamas Decsi (Ungaria) 15-10 în semifinală.

Florin Zalomir a trecut, în cadrul aceleiaşi probe, de Aliaksandr Buikevich (Belarus) 15-12, Jung Hwan Kim (Coreea de Sud) 15-9 şi Nicolas Lopez din Franţa, fiind eliminat în cele din urmă de ungurul Decsi, potrivit Mediafax.

Surpriza neplăcută a venit la spadă feminin, unde campioana olimpică de la Beijing 2008, Ana Maria Brânză, a fost eliminată tot luni de la competiţia din Turcia în optimi, de canadianca Sherraine Schalm, cu scorul de 9-10.

×
Subiecte în articol: Antalya Ana Maria Branza
Cele mai noi știri
Parteneri
x close