Antena 3 CNN Sport Zeci de mii de români au luat cu asalt străzile din Koln înainte de marele meci cu Belgia

Zeci de mii de români au luat cu asalt străzile din Koln înainte de marele meci cu Belgia

Zeci de mii de români au luat cu asalt străzile din Koln înainte de marele meci cu Belgia
EURO 2042 România - Belgia. Sursa foto: Facebook/Echipa națională de fotbal a României
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Iun 2024   •   21:23

Naționala României se află în fața unui meci istoric cu Belgia, la Campionatul European din Germania. România întâlnește Belgia la Koln, astăzi, 22 iunie, de la ora 22:00, în al doilea meci de la Campionatul European de Fotbal - EURO 2024.

„Tricolorii” încep meciul din postura de lideri ai grupei E, după ce, ieri, Ucraina a învins Slovacia și a urcat pe locul 2 în grupă. Adversarii de azi au început slab acest turneu, pierzând primul meci, cel cu Slovacia, scor 0-1.

Cu doar o zi înainte de meciul de la Koln, selecționerul României a fost prezent la conferința de presă.  Edi Iordănescu nu a ezitat să elogieze Belgia, însă a anunțat că elevii săi își joacă șansa pentru a își îndeplini obiectivul: calificarea în „optimi”. 

România a debutat perfect la EURO 2024, învingând categoric Ucraina, 3-0. 

Aproximativ 40.000 de spectatori au fost prezenți luni pe Fussball Arena la meciul România - Ucraina 3-0. Însă, în Marienplatz, din Munchen, numărul românilor a fost mult mai mare. Spectacolul se va repeta și astăzi, când este programat al doilea meci al nostru din Grupa E.

Pe Cologne Stadium, din Koln, nu vor mai fi la fel de mulți români ca la Munchen, pentru că arena are doar 50.000 de locuri, dar susținătorii „Tricolorilor” promit să facă iar spectacol și să-și facă simțită prezența. 
 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Garry Kasparov: Războiul pornit de Putin se răspândește
x close